Onderbouw klassen

Het onderbouwteam bestaat uit de volgende klassen en coaches:

 • 1VMA: coaches Annelies Bugter ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) en Inge van Hoften ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
 • 1VMB: coach Ralf Vercoulen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
 • 1VMC: coach Henk Herber ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Dit zijn de brugklassen vmbo. Het zijn gemengde klassen. Dat wil zeggen dat alle niveaus van het vmbo in één groep zitten en de leerlingen op hun eigen niveau aangesproken worden.

 • 1DTA: coach Astrid Marissen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
 • 1DTB: coaches Frank Steijvers ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) en Dinand Claessens ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
 • 1DTC: coaches Helen Janssen-Dorenbos ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) en Lars Brouwers ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Dit zijn de brugklassen DT, staat voor design & technology. Het zijn gemengde klassen. Dat wil zeggen dat alle niveaus van het vmbo in één groep zitten en de leerlingen op hun eigen niveau aangesproken worden. Meer info over deze klassen is te vinden onder het kopje design & technology.

 • 2VMA: coach Richard Janssen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
 • 2VMB: coach John Janssen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) -> vervanger wegens langdurige ziekte: rekenen/natuurkunde/techniek: Math Mertens ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) en vervanger Nederlands Scarlett van Ommeren ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Dit zijn de 2e klassen gemengd basis- en kaderberoepsgerichte leerweg. De leerlingen worden op hun eigen niveau aangesproken.

 • 2DTA: coach Ahmed Dalouh ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
 • 2DTB: coach Bart Cuijpers ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
 • 2DTC: coaches Daan Rutten ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) en Marna v/d Velden ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Dit zijn de 2e klassen DT, staat voor design & technology. Het zijn gemengde klassen. Dat wil zeggen dat alle niveaus van het vmbo in één groep zitten en de leerlingen op hun eigen niveau aangesproken worden. Meer info over deze klassen is te vinden onder het kopje design & technology.

Verantwoordelijke teamleider is Miranda Gommans (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

PDF logo Infoboekje brugklas 2018-2019

PDF logo Infoboekje klas 2 2018-2019