Onderbouw klassen

Het onderbouwteam bestaat uit de volgende klassen en mentoren:

 • 1VMA: coach Richard Janssen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
 • 1VMB: coach Ralf Vercoulen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
 • 1VMC: coaches Annelies Bugter ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) en Inge van Hoften ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Dit zijn de brugklassen vmbo. Het zijn gemengde klassen. Dat wil zeggen dat alle niveaus van het vmbo in één groep zitten en de leerlingen op hun eigen niveau aangesproken worden.

 • 1DTA: coach Ahmed Dalouh ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
 • 1DTB: coach Bart Cuijpers ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
 • 1DTC: coaches Daan Rutten ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) en Marna v/d Velden ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Dit zijn de brugklassen DT, staat voor design & technology. Het zijn gemengde klassen. Dat wil zeggen dat alle niveaus van het vmbo in één groep zitten en de leerlingen op hun eigen niveau aangesproken worden. Meer info over deze klassen is te vinden onder het kopje design & technology.

 • 2BBA: coach Henk Herber ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Dit is de 2e klas basisberoepsgerichte leerweg. De lessen worden op basis niveau aangeboden.

 • 2KAA: coaches John Janssen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) en Dorus van Bree ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Dit is de 2e klas kaderberoepsgerichte leerweg. De lessen worden op kader niveau aangeboden.

 • 2DTA: coach Astrid Marissen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
 • 2DTB: coach Frank Steijvers ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
 • 2DTC: coaches Helen Janssen-Dorenbos ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) en Nicole Schijven ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Dit zijn de 2e klassen DT, staat voor design & technology. Het zijn gemengde klassen. Dat wil zeggen dat alle niveaus van het vmbo in één groep zitten en de leerlingen op hun eigen niveau aangesproken worden. Meer info over deze klassen is te vinden onder het kopje design & technology.

Verantwoordelijke teamleider is Miranda Gommans (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Voor meer informatie verwijzen wij door naar de infoblaadjes.

Info leerjaar 1

Info leerjaar 2