Onderbouw klassen

Het onderbouwteam bestaat uit de volgende klassen en coaches:

 • 1VMA: coaches Annelies Bugter ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) en Marna Janssen - Van der Velden ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
 • 1VMB: coach Ralf Vercoulen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
 • 1VMC: coach John Simons ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
 • 1VMD: coach Jannemiek Hazenbosch ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Dit zijn de brugklassen vmbo. Het zijn gemengde klassen. Dat wil zeggen dat alle niveaus van het vmbo in één groep zitten en de leerlingen op hun eigen niveau aangesproken worden.

 • 1DTA: coach Ahmed Dalouh ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
 • 1DTB: coaches Bart Cuijpers ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
 • 1DTC: coaches Daan Rutten ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) en Marna Janssen - Van der Velden ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Dit zijn de brugklassen DT, staat voor design & technology. Het zijn gemengde klassen. Dat wil zeggen dat alle niveaus van het vmbo in één groep zitten en de leerlingen op hun eigen niveau aangesproken worden. Meer info over deze klassen is te vinden onder het kopje design & technology.

 • 2VMA: coach Richard Janssen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
 • 2VMB: coach Ignacio Conor ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Dit zijn de 2e klassen gemengd basis- en kaderberoepsgerichte leerweg. De leerlingen worden op hun eigen niveau aangesproken.

 • 2DTA: coach Astrid Marissen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
 • 2DTB: coach Frank Steijvers ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) en Dinand Claessens ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
 • 2DTC: coaches Helen Janssen - Dorenbos ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) en Dinand Claessens ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Dit zijn de 2e klassen DT, staat voor design & technology. Het zijn gemengde klassen. Dat wil zeggen dat alle niveaus van het vmbo in één groep zitten en de leerlingen op hun eigen niveau aangesproken worden. Meer info over deze klassen is te vinden onder het kopje design & technology.

Verantwoordelijke teamleider is Miranda Gommans ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

PDF logo Infoboekje