Onderbouw klassen

Het onderbouwteam bestaat uit de volgende klassen en coaches:

● 1VMA: coach Lizet Peeters
● 1VMB: coach Ralf Vercoulen
● 1VMC: coach Dinand Claessen & Nicole Schijven - Janssen

Dit zijn de brugklassen vmbo. Het zijn gemengde klassen. Dat wil zeggen dat alle niveaus van het vmbo in één groep zitten en de leerlingen op hun eigen niveau aangesproken worden.

● 1DTA: coach Astrid Marissen
● 1DTB: coach Linda Maas
● 1DTC: coaches Helen Janssen - Dorenbos & Nicole Schijven - Janssen

Dit zijn de brugklassen DT, staat voor design & technology. Het zijn gemengde klassen. Dat wil zeggen dat alle niveaus van het vmbo in één groep zitten en de leerlingen op hun eigen niveau aangesproken worden. Meer info over deze klassen is te vinden onder het kopje design & technology.

● 2VMA: coach Richard Janssen
● 2VMB: coach Ignacio Conor
● 2VMC: coach Jannemiek Hazenbosch

Dit zijn de 2e klassen gemengd basis- en kaderberoepsgerichte leerweg. De leerlingen worden op hun eigen niveau aangesproken.

● 2DTA: coach Ahmed Dalouh
● 2DTB: coach Bart Cuijpers
● 2DTC: coaches Daan Rutten & Marna Janssen - van der Velden

Dit zijn de 2e klassen DT, staat voor design & technology. Het zijn gemengde klassen. Dat wil zeggen dat alle niveaus van het vmbo in één groep zitten en de leerlingen op hun eigen niveau aangesproken worden. Meer info over deze klassen is te vinden onder het kopje design & technology.

Verantwoordelijke teamleider is Miranda Gommans ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

Infoblad (oktober 2020)