Nationaal Schoolontbijt...

Op donderdag 5 november a.s. vindt het Nationaal Schoolontbijt plaats voor leerjaar 1 en 2 van de drie scholen binnen OGVO.FIT. De leerlingen in leerjaar 1 en 2 starten donderdag 5 november in het eerste lesuur dat ze hebben op deze dag met het Nationaal Schoolontbijt. Hierbij gaan ze als klas gezamenlijk ontbijten en maken ze op verschillende manieren kennis met de belangen van ontbijten. De leerlingen hoeven deze dag dus niet thuis te ontbijten. Dat gebeurt dus in de klas. Iedere leerling ontvangt van de docent een ontbijtpakket. In elk ontbijtpakket worden de benodigde materialen bijgeleverd, zoals borden, bestek, een beker en een vuilniszak. Daarnaast zitten er ook placemats en stickers in het pakket. De placemats en stickers zijn bedoeld om de leerlingen bewust te laten worden hoe belangrijk ontbijten is. Dit zal de docent ook bespreken met de klas. Ook staat er een link van een Kahoot-quiz klaar. De bedoeling is om samen met de leerlingen de Kahoot- quiz uit te voeren gedurende of na het ontbijt.

Voor meer informatie voor docenten, leerlingen en ouders over het nut van een goed ontbijt. Kijk op https://www.schoolontbijt.nl/.

Allemaal een smakelijk ontbijt.

ontbijt