Proeflessen

Volgend schooljaar ga je naar de brugklas. Best spannend toch? Maar welke school kies je? En je wil vast graag een kijkje nemen op de school. Ook wij leren jou graag kennen! Elkaar ontmoeten in coronatijd gaat alleen net even anders. Gelukkig kunnen we online een heleboel voor elkaar betekenen. Maar sfeer proeven op school zelf blijft natuurlijk het leukste. Daarom organiseren we voor jou als groep 8-leerling proeflessen. Op het Blariacumcollege, op College Den Hulster en op het Valuascollege!

De proeflessen en aanmelden

Elke school heeft vier proeflessen waaruit je een keuze kunt maken. Je kunt dus een proefles volgen op het Blariacumcollege, College Den Hulster én het Valuascollege. Alle lessen zijn van 13.30 - 15.30 uur.

Datums proeflessen

Blariacumcollege

College Den Hulster

Valuascollege

do 12 nov

ma 16 nov

woe 25 nov

woe 9 dec

woe 2 dec

do 17 dec

ma 18 jan

woe 20 jan

do 7 jan

woe 27 jan

do 28 jan

woe 13 jan

Ook voor je ouders hebben we een programma. Niet op onze scholen, dat kan niet vanwege corona, maar wel online.

Aanmelden kan via de volgende link:

CDH Logo