Informatiemiddag Fashion Class...

Altijd al een keer in de schoenen van een modeontwerper willen staan of werk je liever achter de schermen aan je eigen unieke creatie? Op College Den Hulster is het mogelijk om je talent te ontdekken en te verbreden op dit gebied. Al jaren hebben wij een eigen Fashion Class op school. De lessen van deze Fashion Class van College Den Hulster gaan binnenkort weer van start. Daarom organiseren mevrouw Thelosen en mevrouw Duijf-Martens op vrijdag 25 september om 14.30 uur een informatiemiddag in de kunsthoek. Tijdens deze middag wordt aan de leerlingen uitgelegd hoe het schooljaar in de Fashion Class er dit jaar uit zal gaan zien. Leerlingen krijgen op deze datum ook de gelegenheid om zich op te geven voor deze lessen.

School on Stage
Het blijkt al jaren dat Fashion een populair vak is binnen onze school. Je leert tijdens de lessen kleding ontwerpen, maken en te presenteren. Ieder jaar hebben we een modeshow bij ‘School on stage’ in de Maaspoort. De reguliere lessen fashion zijn op vrijdagmiddag, daarnaast kun je ook iets met fashion doen tijdens de kunstvakken bijvoorbeeld d.m.v. een alternatieve opdracht. Den Hulster Fashion is voor alle leerlingen van College Den Hulster. Iedereen is dus welkom!
Vrijdag 25 september om 14.30 uur dus in de Kunsthoek.

Zie voor uitgebreide informatie (inclusief deze): https://www.denhulster.nl/cultuur/fashion

fashion