Glenn Corneille in 15 verhalen...

In de Limburger van 17 augustus jongstleden een artikel over onze oud-leerling Glenn Corneille n.a.v. het boek 'Glenn Corneille - 15 jaar in 15 verhalen' dat op zondag 23 augustus zal worden gepresenteerd in Theater De Maaspoort. Het is op deze dag exact 15 jaar geleden dat Glenn Corneille op 35-jarige leeftijd om het leven kwam door een verkeersongeluk bij Laren.
In 2012 heeft College Den Hulster als eerbetoon aan Glenn de aula postuum omgedoopt tot Glenn Corneille Aula. College Den Hulster waardeerde het muzikale talent, de positieve instelling en het onbegrensde doorzettingsvermogen van Glenn. Hij was en is nog steeds een groot voorbeeld voor vele leerlingen en dat zal zeker duidelijk worden uit de 15 verhalen van (muzikale)
vrienden.