100% Geslaagden Internationaal Baccalaureaat... Wederom kan College Den Hulster dit jaar met trots een 100% slagingspercentage van haar IB (Internationaal Baccalaureaat) kandidaten melden. Alle 29 leerlingen die t/m 6 (T)VWO het IB-programma hebben gevolgd, hebben afgelopen mei met succes hun IB-examens gehaald. De IB-graduation ceremony vindt plaats om op vrijdag 2 oktober 2020 in de Glenn Corneille Aula van College Den Hulster. Dat zal ruim van tevoren nogmaals worden aangekondigd. Het IB is een prestigieus Engelstalige opleiding met wereldwijd veel beroemde en succesvolle oud leerlingen, zoals onze eigen Koning Willem Alexander die in 1985 afstudeerde met het IB op het UWC Atlantic College in Wales. OGVO en College Den Hulster zijn trots op deze succesvolle leerlingen die de uitdaging van het halen van een Nederlandse VWO diploma hebben weten te combineren met het Internationaal Baccalaureaat. Een welgemeende felicitatie aan de leerlingen en lesgevende docenten voor deze fantastische prestatie.

IB