Gefeliciteerd aan alle geslaagde leerlingen in Limburg!

Een jaar om nooit te vergeten, maar wel…
EEN DAG OM TE VIEREN

We zijn trots op onze kanjers!
Van harte gefeliciteerd aan alle Limburgse leerlingen die onder deze heel bijzondere omstandigheden zijn geslaagd! Leerlingen die nog een herkansing gaan doen: veel succes, we hebben alle vertrouwen in jullie!
In deze bijzondere tijd hebben onze leerlingen en onze medewerkers een megaprestatie verricht en dat is iets waar we heel erg trots op zijn. Jullie hebben laten zien wat je in je mars hebt.
Ook bedanken we alle ouders. Zonder jullie steun aan onze leerlingen en ons onderwijs was deze prestatie van formaat onmogelijk geweest.

Lieve leerlingen, onze kanjers, we wensen jullie een prachtige toekomst toe! Of je straks verder gaat studeren of gaat werken, deze tijd heeft ons wel geleerd dat, wat je ook doet, een goede gezondheid en geluk het allerbelangrijkst zijn.

Nogmaals hartelijk gefeliciteerd!
Namens alle Limburgse vo-scholen

Vandaag op de nationale geslaagdendag laten we zien hoe trots we zijn op elkaar!

Advertentie 4 juni sociale media 2 FB Foto