Aanschaf Chromebook...

Na de zomervakantie starten honderden nieuwe brugklasleerlingen met de lessen op College Den Hulster. Het lesaanbod op College Den Hulster is natuurlijk anders ingericht dan de lessen die de kinderen gewend waren op de basisschool. Naast schoolboeken wordt ook veel lesstof digitaal aangeboden. Om leerlingen toegang te geven tot de digitale lesstof, is het zinvol dat brugklassers vanaf de start van het schooljaar 2020-2021 beschikken over een Chromebook. In de bijlagen treft u alle informatie aan voor de aanschaf van het Chromebook. Let op want de brief over de aanschaf is weliswaar hetzelfde voor vmbo en h/v, maar er zijn 2 verschillende bestelformulieren: 1 apart voor vmbo en 1 voor h/v. Zie bijlagen.

Aanschaf chromebook ouders OGVO 2020-2021 (pdf)

College Den Hulster HAVO en VWO Informatie en bestelflyer 2020-2021 (pdf)

College Den Hulster VMBO Informatie en bestelflyer 2020-2021 (pdf)

logo rent company