English Night Online Edition (van 31 mei verplaatst naar 7 juni)


Wegens recent genomen maatregelen zijn helaas veel evenementen afgelast. Onder andere onze English Night kan niet doorgaan. Maar niet getreurd. Er is een oplossing bedacht waardoor English Night tòch op een manier door kan gaan.

Wij presenteren: English Night Online Edition

Het idee is als volgt: De voorstelling wordt online uitgezonden. Zo kunt u genieten van de show vanuit het comfort van uw eigen huis. Alle acts worden vooraf opgenomen en vervolgens bewerkt tot één groot geheel. Deze show zal worden gelivestreamd op YouTube. English Night: Online Edition zal in première worden gebracht op zondag 7 juni om 20:00. De link naar de livestream zal via e-mail worden opgestuurd. Helemaal gratis natuurlijk.

Meedoen werkt als volgt: Meld je aan door een mailtje te sturen waarin je vertelt wat je wilt doen en hoe lang dat ongeveer duurt naar onderstaand e-mailadres. Zo weten we ook hoeveel acts er zijn, want als er niet genoeg acts zijn kan de voorstelling helaas niet door gaan. Aanmelden is mogelijk tot en met maandag 18 mei dus wees snel! Uiterlijk zaterdag 29 mei stuur je dan een video van jouw act naar datzelfde e-mailadres en die zal dan in de show komen. Zorg ervoor dat deze in zo hoog mogelijke kwaliteit is, zowel video als audio. Elk soort act is welkom, net zoals bij de reguliere English Nights. Muziek, theater, dans, poëzie en veel meer, het is allemaal welkom. Het wordt gegarandeerd een gezellige online avond dus doe mee!

Vragen of aanmeldingen kunnen naar Rens Titulaer uit 4TVWO?

Stuur ze naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

english night