Symposium en opening Performance Centre Venlo.fit

Om beloftevolle sporters dicht bij huis de mogelijkheid te bieden hun talenten verder te ontwikkelen en topsporters te helpen succesvoller te zijn, wordt in de gemeente Venlo een performance centre ingericht. Het Performance Centre Venlo.fit biedt kennis, expertise en faciliteiten aan op het gebied van onder meer fysieke training, medische ondersteuning, voedingsadvies en mentale begeleiding.Het Performance Centre wordt gevestigd in College Den Hulster, de Topsport Talent School in Venlo.

venlo.fit 01

Symposium en opening Performance Centre Venlo.fit
Woensdag 18 maart 2020
19.00-21.00 uur
College Den Hulster, Hagerhofweg 15 in Venlo

Om beloftevolle sporters dicht bij huis de mogelijkheid te bieden hun talenten verder te ontwikkelen en topsporters te helpen succesvoller te zijn, wordt in de gemeente Venlo een performance centre ingericht. Het Performance Centre Venlo.fit biedt kennis, expertise en faciliteiten aan op het gebied van onder meer fysieke training, medische ondersteuning, voedingsadvies en mentale begeleiding.

Het Performance Centre wordt gevestigd in College Den Hulster, de Topsport Talent School in Venlo. Het centre maakt deel uit van de beoogde ontwikkeling van een sportzone in Venlo. Het Performance Centre is een initiatief van de Provincie Limburg, College Den Hulster en de gemeente Venlo in samenwerking met partners uit de sport, zorg, onderwijs en bedrijfsleven.

Het Performance Centre Venlo.fit wordt woensdag 18 maart 2020 geopend met een symposium, dat plaatsvindt bij College Den Hulster, Hagerhofweg 15 in Venlo.
Gastspreker is Maurits Hendriks, de huidige technisch directeur van NOC*NSF en chef de mission voor de Olympische Zomerspelen 2012 in Londen, de Olympische Winterspelen 2014 in Sotsji en de Olympische Zomerspelen 2016 in Rio de Janeiro.

Programma

  • 18.30-19.00 uur: inloop
  • 19.00-21.00 uur: programma met onder meer lezing door Maurits Hendriks en een presentatie van de verschillende disciplines en experts die werkzaam zullen zijn in het performance centre
  • 21.00-21.30 uur: informele afsluiting

Het is ons een genoegen u uit te nodigen voor het symposium en de opening van het Performance Centre Venlo.fit op woensdag 18 maart. In verband met de organisatie verzoeken we u vriendelijk om uiterlijk vrijdag 21 februari aan te geven of u aanwezig bent. De bijeenkomst is met name bedoeld voor coaches, sporters, ouders en bestuurders.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om u aan te melden. Uw aanwezigheid wordt op prijs gesteld.

Graag tot ziens op 18 maart!

Met vriendelijke groet,
Kernteam Performance Centre Venlo.fit

Venlo.fit is de campagne van het team sportontwikkeling van de gemeente Venlo om van Venlo in 2025 de gezondste en actiefste gemeente van Nederland te maken

venlo.fit 02