20e VASTELAOVES HULSTER HAGER HOFBAL

Het is inmiddels een niet meer weg te denken traditie: het jaarlijkse, spectaculaire, grootse “Vastelaoves Hulster Hager Hofbal”. Een ’vastelaovesbal’ voor alle leerlingen van leerjaar 1 en 2 van College Den Hulster.

Het “ Hofbal “ wordt gehouden op donderdagavond 20 februari 2020 in de aula van onze school (Hagerhofweg 15 Venlo) en begint om exact 19.11 uur. tot 22.11 uur kunnen en zullen jullie genieten van topmuziek, verrassende optredens en uitbundige carnavaleske sferen in de volledig tot “ joekstempel ” omgebouwde aula.

Verder wordt er op deze feestavond een prijs uitgereikt aan “ ut bes verkleide kiendje”, hebben we een optreden van een echte “buuteredner”, roepen we voor het eerst een “Hulsterprins of –prinses” uit en wagen we gezamenlijk een pittige poging om het Limburgs record “ polonaise laupe” te verbeteren. Reden genoeg om te komen, lijkt ons zo !!!!

De kaartjes voor dit bal zijn GRATIS!!!! Verkrijgbaar via je mentor
Alleen: als je een kaartje pakt, wordt je naam genoteerd en wordt er van je verwacht dat je ook echt komt!
We hopen jullie dus allen te zien op 20 februari.

Vastelaovend same!

• Enkele belangrijke Hulster Hager Hofbal regels:
  • Alleen toegang via de hoofdingang aan de Hagerhofweg! (daar kun je ook je fietsen stallen)
  • Leerlingenpasjes verplicht meenemen op feestavond !
  • Entree: Gratis
  • Consumpties € 0,50
  • Géén alcohol
  • Toegang alleen voor leerlingen van school,