Iris Hovens in de Träöt van Jocus.

Iris Hovens uit klas 3BA heeft de schrijfwedstrijd van V.V.G. Jocus gewonnen. Dit betekent dat haar zelfgeschreven verhaal in het Venlose dialect aankomend carnavalsjaar een prominente plaats zal krijgen in het populaire en officiële Staatsorgaan van Jocus: De Träöt! De tweede plaats ging naar Anne Vousten en de derde plek werd door Daan Zeelen bemachtigd. Alle drie de leerlingen zitten in klas 3BA. De verhalen van Anne en Daan zijn ook zeker de moeite waard en zullen ook binnenkort te lezen zijn op de social media van Jocus.
Archivaris Jaap Stroeken van Jocus bracht op 30 januari het goede nieuws aan de leerlingen. De foto's zijn gemaakt door Renier Linders.

Iris, Anne en Daan, van harte proficiat met deze eervolle prijzen. Erg joeksig en kwant! Vastelaovend same!

Jocus03

Jocus04