Binnenkort zal voor alle tweedejaars leerlingen het lijfstijlproject IRun2BFit weer gaan starten. Voornamelijk in de lessen LO zal er aandacht aan het project worden besteed. Het doel is deelname aan de 5K bij de Venloop 2020 op zondag 29 maart 2020.
Op donderdag 23 januari 2020 zal met een Kick Off-run de aftrap worden gegeven van het IRun2BFit-project. Daar hebben alle ouders een brief over ontvangen. Deze is in de link onder deze tekst te downloaden.
Om 11.05u zullen we starten met alle tweedejaars vmbo-klassen en om 13.20u zijn de tweedejaars havo/vwo-klassen aan de beurt. De leerlingen worden verwacht in hun gymkleding en kunnen in de sporthal omkleden. Het is de bedoeling dat de docent van wie ze normaalgesproken tijdens dit uur les zouden hebben met de klas meegaat als begeleider. Klik hier voor de brief.

irun2befit

PDF logo  Informatiebrief van iRun2bFit