Op woensdag 27-11-19 stonden de eerste proeflessen voor leerlingen van Groep 8 op het programma. College Den Hulster had dit jaar dit kick-off voor het gehele OGVO. En wat een indrukwekkende opkomst. Honderden basisschoolleerlingen bezochten onze school en ook vele ouders waren van de partij om rondgeleid te worden door de gebouwen van College Den Hulster. De leerlingen hebben kunnen ervaren hoe onderwijs samen beleefd kan worden. Een mooie en uitdagende ervaring voor de kinderen.

De volgende proeflessen staan gepland op woensdag 15 januari 2020 en daar kunnen leerlingen van groep 8 zich nog voor inschrijven. Dat kan via de website van de school. Klik op de button proeflessen. Jullie zijn van harte welkom.

proef01

proef02