schoolonstage

Wij zijn weer begonnen met de voorbereidingen voor de show School On Stage! Vanaf vandaag kunnen leerlingen én docenten zich weer op gaan geven voor de audities. De show is een samenwerking tussen het Valuas College, het Blariacum College en College Den Hulster. Dit schooljaar zal ook het Wildveld aansluiten en een plekje in de show gaan krijgen. Tijdens audities gaan we op zoek naar al het talent dat bij onze leerlingen verborgen zit. De beste acts krijgen een plek in de wervelende show die op 1 april in de Maaspoort plaats gaat vinden.

Heb jij een talent hebben voor muziek, zang, dans, cabaret, sport, toneel of voor zelfs een heel ander talent? Meld je dan aan voor de audities van School On Stage.

De audities vinden plaats op dinsdag 7 januari (Valuas en Den Hulster) en op donderdag 9 januari (Blariacum).
Belangrijk is het vermelden van voor -en achternaam, klas, campus en de act die je/jullie gaan doen.

Tot op de bühne!

Klik op de poster voor grote weergave.

poster School On Stage 2020