Vandaag stond de eerste gezonderdag van dit schooljaar op de planning en werd er op College Den Hulster aandacht geschonken aan een gezond ontbijt. Ontbijt is natuurlijk erg belangrijk voor eenieder, dus ook voor leerlingen. Uit onderzoek blijkt dat leerlingen die wel ontbijten, een betere concentratie hebben en ook betere cijfers halen dan leerlingen die niet ontbijten. Speciaal voor deze gezonderdag hebben we daarom een schoolontbijt georganiseerd voor alle klassen van de onderbouw hv en voor alle vmbo-leerlingen tijdens het 1e en 2e lesuur. Iedere klas kreeg een compleet ontbijtpakket met bordjes, bekers, bestek etc. In het pakket zaten verschillende dingen zoals: brood, bolletjes, boter, kaas, stroop, yoghurt, muesli, pindakaas, komkommer, melk en appels. Tijdens dit 1e of 2e lesuur gingen de lesgevende docenten met hun klas gezond ontbijten en daarnaast ook aandacht besteden aan een gezond ontbijt. Het gezond ontbijt werd georganiseerd door het Sportbureau van College Den Hulster. Het was een smakelijke ochtend op College Den Hulster.

ontbijt