Vrijdagavond 4 oktober vond de jaarlijkse IB graduation ceremony plaats in de Glenn Corneille Aula van College Den Hulster. Ook dit jaar kan Den Hulster met trots een 100% slagingspercentage van haar IB (Internationaal Baccalaureaat) kandidaten melden. Alle 24 leerlingen die tot en met 6 (T)VWO het IB programma hebben gevolgd, hebben afgelopen vrijdag hun IB-diploma in ontvangst mogen nemen.

Het IB is een prestigieuze Engelstalige opleiding met wereldwijd veel beroemde en succesvolle oud leerlingen, zoals onze eigen Koning Willem Alexander die in 1985 afstudeerde met het IB op het UWC Atlantic College in Wales. OGVO en College Den Hulster zijn trots op deze succesvolle leerlingen die de uitdaging van het halen van een Nederlandse VWO diploma hebben weten te combineren met het Internationaal Baccalaureaat: nogmaals gefeliciteerd!

IB