Op dinsdag 1 oktober heeft College Den Hulster het aantal aanmeldingen voor de Masterclass VWO+ binnen gekregen. Met een totaal van 68 inschrijvingen mag College Den Hulster wederom zeer trots zijn. Het zijn er immers weer acht meer dan vorig jaar. Een prachtig aantal leerlingen dus dat graag verwonderd wil worden en wil worden uitgedaagd op alle vlakken en in alle vakken.

College Den Hulster richt zich bij de Masterclass VWO+ op leerlingen die met verschillende vormen van begaafdheid veel van elkaar kunnen leren en zich vooral willen doorontwikkelen in hun talenten. Daarom staan de schijnwerpers bij de Masterclasses op Den Hulster onder andere gericht op jong talent op het gebied van Science en English. Junior-Masterclassleerlingen leren anders dan in andere klassen en kijken op een andere manier naar nieuwe uitdagingen. Daarom is Den Hulster ook erg blij met het grote aantal creatieve en slimme leerlingen die met veel enthousiasme nieuwe ideeën en plannen maken voor de toekomst.

Tijdens de Masterclasses zullen oplossingen bedacht moeten worden voor uitdagende vraagstukken in de wereld van Science, Tweetalig vwo Engels, cultuur of sport. Het programma is afwisselend en daagt uit om zelf te ontdekken hoe snel grenzen vervagen en hoe ook de leerling die grenzen kan verleggen. De activiteiten, die in een aantal blokken en in drie groepen worden aangeboden, vinden zowel binnen als buiten onze schoolgebouwen plaats. De verwondering zal groot zijn...

De inschrijving van de Masterclass HV-Engels staat nog open. Daar kunnen leerlingen zich dus nog voor inschrijven. Vooral meiden wordt opgeroepen om zich hiervoor in te schrijven. Meer jongens zijn natuurlijk ook altijd nog welkom. Ook hier staat verwondering in het middelpunt.

De foto laat een demonstratie zien van de algemene informatiebijeenkomst over de Junior-Masterclass van alle drie de campussen.

ex inschr maserclass