Op maandag 21 oktober 2019 is de jaarlijkse voorstelling ”Little Victorians” van de Phileas Fogg Theatre Company. Tijdens deze interactieve voorstelling voor alle tweedejaars tto-leerlingen beelden de Britse acteurs samen met onze leerlingen in het Engels uit hoe het was om in de 19e eeuw in Engeland kind te zijn. De keerzijde van Dickens’ romantiek dus. De show wordt op de avond zelf door acteurs en de leerlingen in elkaar gezet en is echt de moeite waard om te komen bekijken! Elk jaar weer zien we dat leerlingen dit erg spannend vinden en er bij aanvang geen zin in hebben. Echter, na 10 minuten is alle angst overwonnen en doet iedereen mee. De show maken ze zelf en gaat hoofdzakelijk over het leven van kinderen in Victoriaanse tijden: dat was zeker niet voor iedereen een pretje. Onze leerlingen ondervinden dat tijdens de show aan den lijve.

College Den Hulster nodigt alle ouders, verzorgenden, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes uit om te komen kijken. Iedereen is welkom om te komen genieten van deze mooie show, voor en door leerlingen. Des te meer publiek des te leuker wordt de voorstelling! Voor de leerlingen is deelname verplicht. Het is een immers een vast onderdeel van het TTO-programma. Vanwege het grote aantal leerlingen in klas 2 zijn er twee voorstellingen: de eerste voorstelling start om 17.00 uur en is bestemd voor klas 2BA en klas 2BVH. De tweede voorstelling start om 19.30 uur voor klas 2DA en klas 2BB. De voorstellingen vinden plaats in gebouw F van de hv-afdeling. De leerlingen dienen 20 minuten voor aanvang van het programma aanwezig te zijn voor instructie.

littlephileasfogg