Altijd al een keer in de schoenen van een modeontwerper willen staan of werk je liever achter de schermen aan je eigen unieke creatie? Op College Den Hulster is het mogelijk om je talent te ontdekken en te verbreden op dit gebied. Al enkele jaren hebben wij een eigen fashionklas op school.

De fashionklas is sinds ruime tijd een begrip bij ons op school. Je leert tijdens de lessen kleding ontwerpen, maken en te presenteren. Ieder jaar hebben we een modeshow bij ‘School on stage’ in de Maaspoort. De reguliere lessen fashion zijn op vrijdagmiddag, daarnaast kun je ook iets met fashion doen tijdens de kunstvakken bijvoorbeeld d.m.v. een alternatieve opdracht.

Lijkt het je leuk om hieraan deel te nemen of wil je eerst nog meer informatie, kom dan vrijdag 20 september om 14.30 uur naar de informatiemiddag bij de kunsthoek (lokalen waar de kunstvakken worden gegeven). De fashionklas is voor iedereen, alle leerlingen zijn welkom!

Zie voor uitgebreide informatie (inclusief deze): https://www.denhulster.nl/cultuur/fashion

fashion01