De docenten- en leerlingenband van College Den Hulster staat komende editie van de Venlose Zomerparkfeest op het podium. De band rond frontman en zanger Kevin Bamforth zal daar een optreden verzorgen van 20 minuten. De andere leden van de band zijn William Gommans op leadgitaar, Jules Storken op powergitaar, Marco van Bergen op rhythmgitaar, Marieke Rutten op bas, Koos Franssen op toetsen en Job van Hussen op de drums.
De band rond de klok van 14.00 uur covers van Red hot chili peppers, Queen, The Proclaimers, The Clash en Rolling Stones. De band is een jaar geleden geformeerd ter gelegenheid van het afscheid van docent Chris de Haan. De docenten en leerlingen vonden het samenspel echter zo leuk, dat ze hebben besloten samen door te gaan met de band.
Na dit optreden nemen ze afscheid van de twee leerlingen Marieke en Job. Ze zijn beiden geslaagd voor het tvwo-examen. Vanaf volgend schooljaar zullen twee andere leerlingen de basgitaar en drums bespelen.
Dit is dus een prachtig afscheidsoptreden voor Marieke en Job, een écht optreden op de ZPF met Walking the Dog!!
Het vindt allemaal plaats tijdens de VRIJMIBO, de vrijdag middag borrel en iedereen is van harte welkom.
Het exacte tijdstip is nog niet bepaald. Houd dus de website van ZPF goed in de gaten.

Grenswerk Haan 11

Grenswerk Haan 15