De meisjes junioren C van Scopias Atletiek, met daarin CDH -leerlingen Lina Vercoulen, Kaela Peeters en Livana Peeters, hebben zich geplaatst voor de landelijke finale. In de competitie werden ze vijfde (van de 187 ploegen). De jongens junioren D, met daarin CDH leerling Seppe Swinkels, behaalden een derde plek (van de 207) en hebben zich dus ook geplaatst voor de landelijke finale op 7 september. Lina, Kaela, Livana en Seppe. Heel veel succes in september.

Zie hieronder het officiële persbericht van Scopias.

Jongens junioren D en meisjes junioren C Scopias naar landelijke finale

Op zaterdag 22 juni vond de derde competitiewedstrijd voor C en D junioren plaats in Someren. De jongens junioren D en de meisjes junioren C van Scopias Atletiek plaatsten zich voor de landelijke finale op 7 september. Een geweldige prestatie van beide teams!
Meisjes junioren C
De dag startte goed met een nieuw clubrecord op de estafette. Lynn Behnke, Sarah Bacuna, Mette Jacobs en Hermke Hesseling zetten een tijd neer van 42,27 seconden op de 4 x 80 meter. Verder werden mooie, stabiele prestaties getoond, inclusief een aantal persoonlijke records.
Jongens junioren D
De jongens junioren D hebben samen hun beste prestatie van het seizoen behaald. Met maar liefst 6550 punten in deze derde competitiewedstrijd stoomden ze op naar de derde plaats. Daarmee gaan zij dus ook naar de landelijke finale op 7 september. Cas Rijvers, Thomas Aerdts, Finn van de Klundert en Seppe Swinkels begonnen de dag goed met een nieuw clubrecord op de 4 x 80 meter. Daarna volgden veel goede prestaties, waaronder een aantal mooie persoonlijke records.

atletiek