Vrijdag 28 juni om 14.00 uur sluiten de derdejaars TTO-leerlingen de onderbouw af. De laatste tijd hebben de leerlingen in de Engelse lessen gewerkt aan het behalen van een certificaat. Dit certificaat laat zien dat de leerlingen klaar zijn om aan het IB -International Baccalaureate- in de bovenbouw te beginnen. De leerlingen die naar TTO Havo gaan, beginnen volgend jaar aan hun IB-B diploma, de VWO leerlingen beginnen in het 5e jaar aan hun IB-A diploma. Met het IB-diploma hebben ze een wereldwijd erkend diploma op zak!

De afsluiting is voor de klassen 3BA en 3DA en zal bestaan uit een gezellige en smakelijke high tea. Hierbij zijn niet alleen de leerlingen uitgenodigd, maar ook ouder(s)/verzorger(s) en broers en zussen. College Den Hulster zorgt voor thee, koffie en frisdrank en aan leerlingen wordt gevraagd een smakelijke, Engels hapje mee te nemen voor de high tea. Tijdens dit gezellig samenzijn willen we ook stilstaan bij de prestaties die behaald zijn.

Vrijdag 28 juni om 14.00 uur dus in de Glenn Corneille aula.

high tea