Donderdagavond 13 juni heeft bij Berden Wonen Venlo de feestelijke opening plaats gevonden van de expositie van de lampjes op zonne-energie. De lampjes werden gemaakt door de brugklassen van D&T.

De leerlingen hebben zelf de lampjes ontworpen. De elektrische schakeling is zodanig in elkaar gesoldeerd dat de lampjes vanzelf gaan branden wanneer het donker is.

De 15 mooiste lampjes verdienden een plaatsje in deze expositie!

Paul Berden zelf heeft ook nog eens twee mooie cadeaubonnen weggegeven aan de twee leerlingen die het aller mooiste c.q. leukste lampje hadden gemaakt.

Het was een hele gezellige avond waarbij veel medeleerlingen, ouders, opa's, oma's en docenten de feestelijke opening hebben bezocht.

Verder zullen de lampjes nog ongeveer een week te bewonderen zijn in het filiaal van Berden Wonen bij het Trefcenter, Nijmeegseweg 6 te Venlo.

DSC 2922 DSC 2921