Nog een paar dagen en de eindexamens zijn voorbij. Voor een groot aantal leerlingen betekent dit, dat ze op vrijdag 7 juni naar het gala gaan. Als je nog galakaartjes wilt hebben, kun je die nog kopen bij de receptie.
Op vrijdag 7 juni kunnen jullie vanaf 16.30 uur met je vervoersmiddel starten met opstellen. Kom alsjeblieft niet eerder! Er zijn namelijk paaltjes die omlaag moeten en die gaan pas om 16.30 uur omlaag.
Het opstellen zal plaatsvinden op het Flujasplein. Om daar te komen, moeten jullie de Koninginnensingel pakken en dan rechtsaf de Spoorstraat op. Dan moet je direct linksaf de Dominicanenstraat op (je auto moet hier onder de huizen door, dus mag niet te hoog zijn). Vanaf daar volg je de aanwijzingen van de verkeersregelaars naar het Flujasplein. De stoet zal om 17.30 uur vertrekken vanaf het Flujasplein de Vleesstraat in. Dan gaan jullie linksaf de Houtstraat in en daarna bij de hoek met de Oude Markt linksaf de Jodenstraat in. Dan rijden jullie rechtsaf en stoppen jullie op de Maasstraat. Daar stappen jullie uit en lopen de Maasstraat over de rode loper af richting de Oude Markt en richting Scala. Zorg er dus voor, dat je auto de bochten kan halen en onder de Dominicanenstraat doorkomt. Zorg er ook voor, dat je op tijd bent voor het opstellen. Het kaartje van de route is bijgevoegd.
Veel plezier bij het gala en veel succes nog met de laatste loodjes.

Route Den Hulster 2019def