PERSBERICHT
Record aantal deelnemers tijdens OGVOBattert

Venlo, 2 april 2019

Scholengemeenschap OGVO organiseert op 18 april 2019 voor de derde keer een hindernis stormloop. OGVOBattert is de opvolger van OGVOStormt en is een evenement waar de OGVO-scholen aan meedoen: Valuascollege, College den Hulster en het Blariacumcollege. Het parcours wordt dit jaar vormgegeven door de vrijwilligers van BaarloBattert, onderdeel van stichting Baarlo Leeft!.

Dit jaar vindt OGVOBattert plaats op het Sportpark Vrijenbroek (Wittendijkweg 61, 5912 PJ Venlo). De scholieren van de drie scholen moeten door modderkuilen ploeteren, slingeren aan de monkeybar, tijgeren onder netten door de beachbak en ze beklimmen een heuse steilwand. OGVOBattert begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 15:30 uur. Tijdens deze stormloop zullen ongeveer 3700 leerlingen van de drie campussen het parcours afleggen, dit is een groei van bijna 700 ten opzichte van vorig jaar.

Rondom het evenement worden door studenten van de Fontys Sport Hogeschool diverse sportieve side-events georganiseerd. Denk hierbij aan bubble football, buikschuiven, beach-tennis en handdoek volleybal. Naast de side-events zal er muziek gedraaid worden door verschillende leerlingen van de campussen, verzorgen de gala-commissies de gezonde catering en zal Urban Dance Studio zorgen voor een gave warming-up.

ogvo battert