Komende maandag 1 april vindt de show School On Stage plaats. Tijdens deze show tonen leerlingen van College Den Hulster, Blariacum College en Valuas College hun talenten op het gebied van zang, dans, toneel, cabaret, fashion en nog veel meer! Deze show wordt opgevoerd in Theater De Maaspoort Venlo en start om 19.30 uur.

We hebben de mogelijkheid gekregen om een matineevoorstelling te houden voor onze brugklassen. Omdat er maar een beperkt aantal plaatsen zijn, kunnen we niet alle
brugklassen naar de Maaspoort meenemen. Daarom hebben we een selectie gemaakt uit alle brugklassen van de drie campussen. Bij ons zijn de klassen 1DTA - 1VMA - 1THA - 1VHA en 1DA uitgekozen. Alle leerlingen en ouders die het betreft hebben hier inmiddels bericht over ontvangen. De leerlingen krijgen maandag 1 april uiterlijk 13.45 uur lesvrij om op eigen gelegenheid naar de Maaspoort te gaan. Hier verzamelen zij zich en voegt de mentor zich bij de klas. Om 14.30 start de voorstelling en deze zal tot ca. 16.30 duren.
Samen met de brugklassen en alle deelnemende acts gaan we er een gezellige en muzikale middag van maken! Klik hier voor de brief die de ouders en leerlingen hebben ontvangen.

schoolonstage.def