Monique Swartjes heeft in het kader van de Guus Hölscher Topsport Award talentvolle spelers (B-leeftijd) geselecteerd om in oktober mee te gaan op stage naar Denemarken.

Zo heeft o.a. Daan Timmermans, oud leerling van de TOPklas handbal Valuascollege, een uitnodiging ontvangen om samen met andere talenten uit Nederland naar Denemarken te gaan.

Na de TOPklas te hebben doorlopen traint Daan nu al ruim een jaar bij het Regionaal Talenten Centrum (RTC) Limburg. Het RTC is gevestigd bij College Den Hulster in Venlo waar Daan nu ook op school zit.

Daan, van harte gefeliciteerd met deze prachtige uitnodiging en welverdiende prijs !

Monique Swartjens:
“In mijn ogen ben jij een speler die hiervoor in aanmerking komt. Jij traint veel, je ontwikkelt je mooi op alle vijf opleidingspijlers en wil graag nog meer leren.

Jou wil ik daarom uitnodigen om komend seizoen mee te gaan met een selecte groep spelers/ keepers (M/J) uit Nederland voor een leerzame stage in Denemarken. In Denemarken zullen wij te gast zijn bij verenigingen die bekend staan om hun structurele goede jeugdopleiding en topsport met de heren en/of dames. De bedoeling is dat je bij deze vereniging waar wij te gast zijn mee gaat trainen”.

Daan Timmermans