Ieder jaar wordt er vanuit het Platform Technologie een Topperprijs uitgegeven voor een (nieuw) project uitgevoerd bij het vak Technologie.
Uit verschillende inzendingen worden enkele projecten genomineerd en leerlingen van de genomineerde projecten mogen met elkaar de strijd aangaan in de vorm van een presentatie. Deze presentatie wordt gegeven op het jaarlijks congres van het Technologie platform.

Vanuit het vak Technologie heeft dit schooljaar een samenwerkingsproject plaatsgevonden met kinderboerderij Hagerhof.  Deze twee  projecten,  een Halloween- en Midwinteractiviteit  georganiseerd door leerlingen van klas 4GT  zijn enige tijd geleden al  op onze schoolsite verschenen.

De twee projecten zijn door docent technologie Harry Muijres voorgedragen voor de Topperprijs 2012. Uiteindelijk kwam College Den Hulster  als winnaar uit de bus heeft hiermee een geld bedrag gewonnen van € 1000.

€750 mag ingezet worden voor het inventaris in het technologie lokaal en €250 mag worden benut voor een leuke activiteit (BBQ of dergelijke) voor de klas.