De vijftienjarige vwo'er en Topsport Talentleerling Puck Hoogers van College Den Hulster is per direct opgenomen in de selectie van Volleybalvereniging
Fast Flamingo's uit Gennep/Sint Anthonis. Puck komt per direct over van VC Velden en heeft afgelopen zondag al haar eredivisiedebuut gemaakt.
Klik hier voor het artikel in De Gelderlander. Puck van harte proficiat en veel succes!

https://www.gelderlander.nl/sport-maasland/fast-versterkt-zich-per-direct-met-talent-hoogers~a88ab5d9/ 

FAST versterkt zich per direct met talent Hoogers

Juul van Loon 01-02-19, 09:18
GENNEP - Voor de tweede keer dit seizoen heeft FAST zich tussentijds versterkt. Na het binnenhalen van spelverdeler Maren Eppingbroek verzekerde de eredivisioinst uit Gennep en Sint Anthonis zich deze week van de komst van passer-loper Puck Hoogers.

Het pas 15-jarige talent uit Venlo komt over van eerstedivisionist Velden en was eerder actief bij Civitas (Venlo) en Set Up (Meerlo). De VWO-scholiere traint ook mee met Jong Oranje (onder 17 jaar). Hoogers is zaterdag direct inzetbaar tegen nummer twee Eurosped.

Omdat Juliëtte van Duinhoven - zoals gepland - maar een half seizoen bij FAST speelde, de ervaren Steffie Janshen nog niet volledig wedstrijdfit is en diagonaal Daniëlle Bosman de rest van het seizoen uitgeschakeld is had FAST-trainer Harmen Bijsterbosch weinig wisselmogelijkheden aan de buitenkant.

Harm Bijsterbosch tijdens de training van FAST. Hij krijgt met Puck Boogers een extra speelster erbij.

Puck2

Harm Bijsterbosch tijdens de training van FAST. Hij krijgt met Puck Boogers een extra speelster erbij. © Theo Peeters