De laatste schooldag voor Kerst hebben de leerlingen van 1DT zich fantastisch laten zien op de kerstactiviteit van onze school.
Nadat de klassen in de ochtend met verschillende klassenactiviteiten bij elkaar hadden gezeten, hebben verschillende leerlingen fanatiek meegeholpen om hun "oliebollen productielijn" op te bouwen en deze tentoon te stellen op de kerstmarkt. Hierbij werden er uiteraard oliebollen gebakken om deze te verkopen voor het goede doel.
1DTA heeft na een gezamenlijk en zelf georganiseerd ontbijt gezorgd, dat de organisatie van dit geheel voorspoedig verliep. Zonder die leerlingen zouden er geen oliebollen verkocht zijn. Verschillende leerlingen van de 1DT klassen hebben vervolgens met veel enthousiasme hun eigen onderdeel uit de productielijn mogen demonstreren aan vrienden, familie, medeleerlingen en docenten.

Resultaat: Helemaal uitverkocht!

oliebollen01 oliebollen04