Beste leerlingen van Groep 8 en ouders/verzorgers,

Wat ontzettend leuk dat jullie op woensdag 19-12 in grote getale bij onze proeflessen zijn geweest. Ik hoop dat jullie een leerzame en hele leuke middag hebben gehad en dat iedereen een goed beeld heeft gekregen van ons mooie College Den Hulster.
Wij hebben veel enthousiaste leerlingen en ouders gezien en gesproken. Tijdens de vele lessen zijn ruim 425 leerlingen aan de slag gegaan in de diverse vakgebieden en hebben ze kennis kunnen maken met de verschillende vakken die hier gegeven worden. Natuurlijk hebben de leerlingen nog lang niet alles gezien, maar alle leerlingen en ouders zijn van harte welkom om nog eens terug te komen om verder te kijken, bijvoorbeeld tijdens de proeflessen op 30 januari of het Open Huis op 27 februari 2019.
Ruim 330 ouders/verzorgers konden een presentatie bijwonen en een rondleiding door de school volgen. Misschien zijn jullie vragen beantwoord, maar mochten er (nieuwe) vragen zijn, dan vinden wij het fijn als jullie snel contact met onze school zoeken. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tenslotte nodig ik iedereen uit om onze school ook te volgen op de sociale media en natuurlijk via onze website. Op die manier kan iedereen zien wat er hier allemaal gebeurt.
We hopen jullie weer terug te zien en zeggen hartelijk dank voor de komst naar onze school.

Namens alle medewerkers van College Den Hulster wens ik jullie voor nu fijne feestdagen en een succesvol 2019.

Met vriendelijke groet,

Iedje Heere