Het heeft even geduurd, maar in je mail vind je een link naar een map met de foto's van het gala.
In verband met de nieuwe privacywet mogen we de foto's niet meer op de website van de school plaatsen, vandaar dat je het op deze manier ontvangt.
In de zomervakantie zal je Google account van school verwijderd worden. Download de foto's dus zo spoedig mogelijk of sla de link ergens apart op, zodat je zeker weet dat je niet te laat bent! Verder wordt deze mail alleen naar de eindexamenkandidaten gestuurd.
Indien gewenst moeten deze foto's dus met je ouders gedeeld worden, aangezien we geen link zullen sturen naar je ouders (ook niet op verzoek).

We willen Pam van den Broek (https://www.facebook.com/pamvdbroek/), meneer Gommans en meneer van Bommel bedanken voor het maken van de foto's!
We hopen dat je op 1 juni van het gala genoten hebt en willen je bedanken voor je aanwezigheid!
Ook willen we je veel succes wensen op je vervolgopleiding en hopen dus natuurlijk dat je bent geslaagd of nog zult slagen.

Met vriendelijke groet,
De galacommissie