Voor alle leerlingen van leerjaar 4 en hoger (VMBO, HAVO &VWO)

In januari gaan we weer op wintersport. Heb je nog nooit een wintersport meegemaakt? Altijd al een keer willen skiën of snowboarden? Dit is de kans om onder professionele begeleiding de ervaring van een wintersport op te doen. Uiteraard bieden we ook een programma op niveau voor leerlingen die wel het skiën of snowboarden beheersen. Inschrijven kan nog tot vrijdag 4 november. Wil je er zeker van zijn dat je mee kunt, lever dan het inschrijfformulier vóór de herfstvakantie in. Formulieren zijn verkrijgbaar bij de centrale loge of bij docenten LO.

Voor vragen kunt je contact opnemen met dhr. W. Gommans, docent LO. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie de trailer voor een sfeerimpressie.

wintersport2017