Junior-Masterclasses vwo

Binnenkort gaan de Junior-Masterclasses weer van start: het speciale lesprogramma voor cognitief meer- en hoogbegaafde kinderen uit groep 8 dat de drie campussen van Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken aanbieden vanaf schooljaar 2014-2015. Gedurende een aantal woensdagochtenden kunnen deze leerlingen (de vwo+-leerling die op de basisschool 'zo goed als klaar is' en een nieuwe uitdaging nodig heeft) lessen volgen op een van de campussen. Er zijn géén kosten verbonden aan de deelname, met uitzondering van eventuele excursies.

In de Junior-Masterclasses van College Den Hulster volg je projectonderwijs naar keuze in een richting zoals die op onze school straks ook kan worden gekozen.
Je gaat op actieve en uitdagende wijze aan de slag met tal van interessante onderwerpen: onder andere science, cultuur en fashion, sport, film en projecten in het Engels komen aan bod. Naast de stroming van ons tweetalig VWO maakt iedereen kennis met het Technasium, de stroom die zich richt op onderzoek en ontwerpen. Er wordt een zeer gevarieerd programma aangeboden en sport loopt als een rode draad door het hele programma. Bij alle stromen neemt zelf onderzoeken en doen een belangrijke plaats in. De activiteiten vinden zowel binnen als buiten de school plaats.

Wanneer
De Junior-Masterclasses vinden plaats op 17 woensdagochtenden van 08.30 tot 12.00 uur op de volgende data:

25 okt
1, 8, 15, en 22 november
10, 17, 24 en 31 januari
7, 21 en 28 februari
7, 14, 21, en 28 maart
4 april

 

Meer informatie
Voor meer informatie over het programma kunt u terecht bij Petra Evers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Henk Saes, teamleider onderbouw (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.