Onderbouw klassen

Het onderbouwteam bestaat uit de volgende klassen en mentoren:

 • 1BBA mentor Henk Herber (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  Dit is de brugklas basisberoepsgerichte leerweg.

 • 1BKA mentor John Janssen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  Dit is een zogenaamde dakpanklas basis- en kaderberoepsgerichte leerweg. De lessen worden op kader niveau aangeboden.

 • 1TKA mentor Richard Janssen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
 • 1TKB mentoren Ralf Vercoulen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Inge van Hoften (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  Dit zijn ook dakpanklassen theoretisch- en kaderberoepsgerichte leerweg. De lessen worden op theoretisch niveau aangeboden.

 • 1DTA mentoren Astrid Marissen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Wesley Faassen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
 • 1DTB mentor Frank Steijvers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
 • 1DTC mentoren Helen Janssen-Dorenbos (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Wesley Faassen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  DT staat vooor design & technology. Het zijn zogenaamde heterogene klassen.
  Dat wil zeggen dat alle niveaus van het vmbo in één groep zitten en de leerlingen op hun eigen niveau getoetst worden. Meer info over deze klassen is te vinden onder het kopje design & technology.

 • 2BBA mentoren Marna v/d Velden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)  en Annelies Bugter (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  Dit is de 2e klas basisberoepsgerichte leerweg.

 • 2KAA mentoren Daan Rutten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Dorus van Bree (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  Dit is de 2e klas kaderberoepsgerichte leerweg. De lessen worden op kader niveau aangeboden.

 • 2DTA mentor Ahmed Dalouh (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
 • 2DTB mentor Bart Cuijpers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  Dit is de 2e klas DT. staat vooor design & technology. Het zijn zogenaamde heterogene klassen.
  Dat wil zeggen dat alle niveaus van het vmbo in één groep zitten en de leerlingen op hun eigen niveau getoetst worden. Meer info over deze klassen is te vinden onder het kopje design & technology.

 

Verantwoordelijke teamleider is Miranda Gommans (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Voor meer informatie verwijzen wij door naar de infoblaadjes.

Info leerjaar 1

Info leerjaar 2