Jouw mening telt!

Wie zijn wij?
De leerlingenraad is een groep leerlingen die een- à twee keer per maand vergadert over allerlei kwesties binnen deze school die direct met onze leerlingen te maken hebben. We zijn hierbij constant op zoek is naar verbeterpunten voor onze school, natuurlijk altijd vanuit het belang van de leerlingen!

Als lid van de leerlingenraad houd je je bezig met de vernieuwing en verbetering van onze school en kan je je mening laten horen over wat jij belangrijk vindt. Zo kan je echt invloed hebben op dingen die volgens jou moeten veranderen. Lijkt het je leuk om mee te denken over het verbeteren van onze school en zou je zelf graag nog meer betrokken willen zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

Heb je zelf vragen, klachten, op- of aanmerkingen? Laat het ons weten! Wij helpen je graag verder.

Er zijn meerdere mogelijkheden om contact met ons op te nemen:
● Je kan ons vinden op Facebook: www.facebook.com/leerlingenraaddh
● Je kan een briefje achterlaten in onze brievenbus.
● Je kan een van onze leden aanspreken.

De leerlingenraad van het schooljaar 2016 - 2017 bestaat uit de volgende leden:

Luuk van Brenk (5HA)   Voorzitter
 Lena Opheij (6VB)  Notulant en vice-voorzitter