De proeflessen op 30-11 waren een groot succes. Er waren veel lachende en tevreden leerlingen uit groep acht en zeer veel ouders die geïnteresseerd waren in onze school. Dat is natuurlijk goed nieuws. Om het onderwijsaanbod van College Den Hulster overzichtelijk te houden, hebben we alle ouders en hun kinderen een 'sleutelbos' meegegeven met de 'sleutel' tot goed onderwijs. Deze sleutelring bevat een overzichtelijke uitleg van onze speerpunten in bullets: Persoonlijke Coaching, Tweejarige brugklas, Design & Technolgy, Technasium, Da Vinci Class, Tweetalig havo en vwo, Sportklas, Topsport Talentschool en Extra activiteiten.

Wellicht handig om deze "sleutelbos"ook digitaal in het bezit te hebben. Deze kun je vinden in de bijlage van dit bericht en op de banner op onze website onder SLEUTEL.

banner sleutelbos