Fashion is een hip item op College Den Hulster. Het educatieve materiaal dat door de eigen docenten is ontworpen laat de interessante en diverse kanten van fashion zien zoals kunst, identiteit, duurzaamheid en economie. Den Hulster Fashion is een uitdagend keuzevak met interessante toekomstmogelijkheden op het gebied van ontwerpen, produceren en presenteren.

De Fashion Class is een actieve groep. Er is weinig tijd voor verveling. Gingen de leerlingen twee weken geleden nog naar het Centraal Museum in Utrecht. Afgelopen vrijdag volgden de meiden een cursus borduren bij het Kantmuseum in Horst. Daar kwamen ze erachter dat borduren erg hot is geworden. Borduren wordt opnieuw ontdekt en is dus zeker niet ouderwets. Het blijkt dat in vooraanstaande hippe scenes in Hollywood de borduurmanie volledig is doorgedrongen. De leerlingen gaan dus vandaag al aan de slag met de mode van morgen.

fashion IMG 5886

fashion IMG 5889