Wat duurt zo'n winter lang als je zo'n mooie race bolide in schuur hebt staan en je al honderd keer de auto gepoetst hebt. Tweede paasdag is het eindelijk zover want dan mag het gaspedaal weer ingetrapt worden.

Teun ‘The Joker’ Janssen uit Velden heeft in samenwerking met het profiel Mobiliteit & Transport zijn stockcar Formule 3 geprepareerd voor het nieuwe race seizoen. Deze 8-jarige leerling van de Talenten Campus probeert via de F3 een start te maken als coureur. Hij neemt tweede paasdag deel aan de paasraces op Raceway Venray, ook wel bekend als het oude circuit de Peel.Overigens zal Jeffrey Roeffen uit klas 4BBB daar ook van start gaan in zijn gloed nieuwe HotRod.
Mobiliteit en Transport wenst beide heren-coureurs dan ook veel succes bij de paasraces.

stockarf3 02

stockarf3 01