Magister leerlingen-ouders

Ouders en leerlingen:

U kunt Magister 6 raadplegen door op het logo te klikken. 

 

logo magister6

 

Via dit bericht willen wij u informeren over de belangrijkste verschillen met de huidige versie van Magister.

 

Vragen over Magister en inloggen

College Den Hulster wil graag zo transparant mogelijk werken. We streven ernaar dat u als ouder/verzorger goed op de hoogte bent van de resultaten van uw zoon of dochter, daarom bieden we u via internet toegang tot een aantal gegevens uit ons leerlingenadministratie programma Magister.

Om de gegevens van uw kind te kunnen raadplegen, heeft u een unieke inlognaam en wachtwoord nodig. Alle ouders hebben deze inloggegevens via een brief van ons ontvangen. Leerlingen en medewerkers ontvingen hun eigen inloggegevens op school.

Mocht een leerling problemen ondervinden met de inlog dan vragen wij hem, de hieronder te downloaden "instructie blokkades, inlognaam ..." te lezen en te volgen. Hulp ontvangt men daarbij in het eigen OLC (Open Leercentrum). Voor ouders werkt de genoemde instructie niet. Bij problemen met de inlog kunnen ouders zich direct per e-mail melden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Medewerkers vragen wij na het volgen van de "instructie blokkades, inlognaam ..."-optie zich, indien nodig, altijd persoonlijk te melden, niet met de email, bij de applicatiebeheerder".